Boka ballongflygning för en oförglömlig upplevelse

15 maj 2021
Cecilia Olsson

Att sakta glida fram över hustak och vackra landskap är en riktigt storslagen upplevelse som man kan bära med sig resten av livet. Det är något speciellt med att tyst sväva fram högt upp luften i en korg som är fäst i en färgglad ballong. Till skillnad från en flygtur med flygplan eller helikopter så får man en 360 gradig utsikt som inte störs av något motorljud. Är man intresserad av att få en otrolig, vidsträckt utsikt över stad och land så är därmed en luftballong det som kan ge den absolut bästa upplevelsen.

Ett tryggt företag att flyga med 

Ett företag som har mer än 25 års erfarenhet av säkra färder i luftballong både utomlands och i Sverige är Dreamballoon. Det är Sveriges största ballongföretag som brinner för både ballonger och för att ge sina kunder en fantastisk upplevelse genom god service och otrolig utsikt från luften.

Det är enkelt att köpa en e-biljett på dreamballoon.se som är giltig i 2 år (när man köpt biljett är det bara att boka en tid för flygning från någon av orterna Dreamballoon flyger ifrån). Samtliga piloter hos Dreamballoon har gedigen erfarenhet och är medlemmar av den Svenska Ballongfederationen, företaget är såklart även godkänt av Transportstyrelsen för att flyga luftballong kommersiellt.

Var i vackra Sverige kan man flyga?

Dreamballoon flyger i flera områden och man väljer själv vilket flygområde man vill flyga över när man bokar sin tur. Det går att välja en flygning över vår vackra huvudstad, men även Göteborg och Malmö kan man få en storslagen utsikt över. Förutom de tre största städerna i Sverige så kan man även få se Helsingborg, Lund eller Sjöbo i Skåne samt Varberg, Uddevalla och Skaraborg i Västra Götaland. Under flygningarna spenderar man cirka en timme i luften beroende på bland annat vind- och väderförhållanden samt tillgång till lämpliga landningsplatser.

 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm