Boka tid hos frisör i Stockholm

01 oktober 2020
william eriksson

Om man har gått igenom en tuff period i livet så är det lätt att man släpper allt som har med utseende att göra. Och kanske även måendet. Allt fokus hamnar på det som är jobbigt och hur man ska ta sig igenom det på bästa sätt. 

När man kommer ut på andra sidan så kan det nästan bli en chock att få se hur man ser ut. För spegelbilden är det sista som man valt att lägga sin energi på. Men det är också en av de bitarna som kan vara viktigt att ta tag i för att få den där extra skjutsen uppåt igen.

 

Pigg och glad

Efter en kortare sjukdomsperiod, som förkylning med feber, så är det något mycket speciellt med den där första riktiga duschen. Det är som om man blir tio år yngre och tio grader gladare på en gång. 

På samma sätt är det om man unnar sig att ta tag i sitt utseende. Besöket hos en frisör stockholm kan vara det som får humöret och glädjen tillbaka på topp igen. Det kan vara det som gör att man känner sig klar med den tuffa perioden och åter i livet som en starkare och vackrare person.

 

 

Våga släppa taget

Något av det svåraste är att släppa taget om gammalt. Även om det är något som man inte längre trivs med eller mår bra av. En sådan tyngd kan vara ett väldigt långt hår. Fast att det är mycket jobb och bekymmer så är det ändå en identitet som man kan ha mycket svårt att kunna släppa. 

Att våga klippa av ett långt hår kan vara ett mycket stort steg att ta. Men det kan vara den bojan som sitter kvar runt foten. Utan den tyngden blir man istället den man verkligen är och kan börja andas igen. 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm