Det är exklusivt med bilhandskar

20 juli 2021
Lily Hansen

Bilhandskar är förstås sköna att ha när man ska greppa om den kalla bilratten och det är lite kyligt ute. Man skyddar händerna och slipper frysa om fingrarna. Men givetvis har man dem också för att de är så snygga och känns exklusiva.

Det känns lite påkostat och fint att bära bilhandskar som är gjorda i ett mjukt skinn, och det är något som är trevligt att unna sig att ha. Vill du ha ditt eget par bilhandskar, kan du lätt prova ut dem i en gammaldags handskaffär på Östermalm. Det finns faktiskt några sådana kvar i Sverige, anrika affärer som är specialister inom sitt område.

Bilhandskar i olika färger

Kanske tycker du det är tufft med rött, och då väljer du förstås accessoarer i matchande stil. Om du går in i en välsorterad handskaffär har du ett brett urval, och du kan få handskar i svart, i nougatbrunt eller någon annan färg som du gillar. Det finns också olika skinnkvaliteter att välja mellan, som mocka eller nappa.

Har du några frågor om kvaliteten, kan expediten svara. I gammeldags butiker är det kunniga experter som säljer varorna, och de har produktkännedom och branschvana. Även om själva affären är traditionsrik, finns där även ett modernt sortiment som gillas av en yngre kundkrets, så där finns något för alla.

 

Den lilla lyxen i vardagen

Att unna sig fina handskar är en liten lyx i vardagen, men det är också ett sätt att vara rädd om sig och visa omsorg om sig själv. Du har lika stor nytta av ett par handskar som du har av en solhatt eller en handväska.

Är du en kille så tycker du säkert att bilhandskar är väldigt tuffa ihop med en Porsche eller en Volvo. Både herrar och damer kan vilja köpa ett par sköna skinnhandskar, och kanske flera par också.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm