Ditt fullservicevarv i Stockholm har det mesta

23 januari 2022
patrick pettersson

editorial

Vad förväntar du dig när du besöker ett fullservicevarv? Ordet förknippas onekligen med total service, och det är inte någon överdrift. Du som har ett stort båtintresse kan verkligen förvänta dig något utöver det vanliga.

Fullservicevarv i Stockholm är ett ställe där du får båten besiktigad och servad inklusive uppdatering av mjukvara. Personalen där är mycket kunniga och skickliga och har full koll även på marknadens nyheter. Du kan tryggt lita på dem och du får både goda råd och information.

 

Ett inköpsställe som inspirerar

Du kan köpa båtmotorer och tillbehör, allt från Volvo penta till Yamaha och Evinrude, och du kan också roa dig med att skaffa en ny vattenskoter. Gå in i affären där och titta på det som tilltalar dig. Det bästa där är att personalen är kunnig och kan svara på dina frågor, så du får tips om vad du kan skaffa dig.

Som extra service kan du beställa en speciell tjänst, Volvo penta action service, som du har nytta av när du semestrar utomlands med din båt. Då kan du få telefonsupport överallt i världen på en mängd olika språk, så när din motor krånglar kan du ringa när som helst på dygnet, alla dagar. Du behöver inte tänka på tidszoner utan ringer när du vill.

 

Fullservicevarv Stockholm

 

Kunden står i centrum

Innan något görs på din båt, berättar servicepersonal vad som behöver lagas, och det är du som kund som bestämmer om du vill godkänna åtgärden eller inte. Ett fullservicevarv lever upp till sitt namn och rykte genom att sätta kundens intressen i fokus. Då blir du nöjd med dem och återkommer gärna så fort det är något i båtväg du är sugen på.

Det finns butik där, och det finns verkstäder och varv. Alla som har båt kan välja mellan reparationer och nyinköp på fullservicevarvet. Du har fritt val.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm