En ofrivillig rastpaus

17 april 2020
patrick pettersson
En ofrivillig rastpaus

Glada och uppspelta är ni allihopa – barnen sjunger i baksätet, du kör och tänker på hur roligt ni ska ha det. Det är semester, och ni ska åka till badstranden – precis som vanligt, men roligare för varje gång. Dagen är fin också, solen har bestämt sig för att titta fram genom molnen och inte en droppe regn inom synhåll. Ni ska bada, ni ska grilla, ni ska fiska – och det ska bli så bra för barnen att öva sina färdigheter i simkonsten. Plötsligt blir dina tankar avbrutna av ett ovanligt ljud. En dålig förnimmelse kommer över dig, och 10 minuter senare står ni stilla vid vägkanten. Eländiga motorstopp.

 

Klockan tickar

Ni vill så gärna, men ni kommer ingenstans, inte förrän bilen fått den uppmärksamhet den grinar efter. Att ha två oförstående barn i baksätet när man lovat dem badstrand och stannar innan man kommit fram, det är inte roligt heller. Deras tålamod räcker inte alls länge. Det gäller att hitta en bra bilverkstad, och det med hast – annars är dagen permanent förstörd. Bilen kanske måste släpas till verkstaden också . Det blir inte kul.

 

 

Var befinner du dig?

Är det så att du behöver en Bilverkstad i Stockholm, så finns RF Bilservice där för dig. Det är en privatägd bilverkstad, vars personal har över 10 års erfarenhet i branschen. De kan utföra rutinjobb som oljebyte, eller hjälpa till i nödfall, som beskrivits i exemplet ovan. Du som bor någon annanstans i Sverige kanske tycker det är lite långt till Stockholm. En bra lösning är då att googla “bilverkstad nära mig” för att få fram närliggande förslag. Kom ihåg bara – ta inte första bästa, utan läs kommentarer och betyg innan. Den tid du tar för att göra detta kommer att visa sig vara en bra investering när du får tillbaka den i kvalitetsservice.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm