Få direkt fram det bästa alternativet då du ska skicka paket

27 augusti 2020
Cecilia Olsson

När man ska skicka paket så vill man ofta att det ska bli så billigt som möjligt, samt att hela processen går smidigt till. Det är dock inte alltid då lätt att få det billigaste priset om man inte har koll på varje fraktbolags prislistor eller har gjort grundlig efterforskning på deras hemsidor eller via telefon.

Det kan skilja mycket på pris beroende på vad och var man skickar

Det  är nämligen så att priserna kan skilja mellan företagen beroende på vad och hur lång man ska skicka. Till exempel så kan ett företag vara billigast när det  gäller transporter i närområdet medan ett annat kan vara billigare när man ska skicka paketet långt bort. Vissa fraktbolag har helt okej priser på skrymmande paket medan andra tar ut extra för en sådan leverans. Det är helt enkelt mycket som ska kollas upp för att man ska vara säker på att man får det bästa priset, vilket kan vara både jobbigt och extremt tidsödande.

Få fram priset direkt från olika företag

Det finns dock en mycket bra lösning som inte alls kräver någon efterforskning eller uträkning. På Paket.se kan man snabbt få fram vilket pris man får betala för sitt paket genom att fylla i mått, vikt, samt postnummer på avsändare och mottagare. När uppgifterna är ifyllda får man fram prisuppgifter från alla de stora fraktbolagen och kan därmed välja det billigaste.

Hitta det billigaste alternativet hos favoriten

Man kan även ha nytta av att använda jämförelsetjänsten trots att man har ett favorit företag som man brukar skicka med. Tycker man till exempel bäst om att skicka paket med DHL så kan man på Paket.se få fram det billigaste alternativet från just dem, och som en extra bonus så kan Paket.se dessutom erbjuda extra bra priser eftersom de så ofta bokar leveranser med DHL.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm