Finns det sådant?

02 januari 2020
Lily Hansen
Finns det sådant?

Det är det nog faktiskt rätt många män eller människor överlag som frågar sig. Sexleksaker för män, finns det sådant ens? Men svaret är ja, det finns det faktiskt. Det finns en hel del för männen att välja på när det kommer till just sexleksaker. De allra flesta kanske hört talas om sexdockor till exempel eller lösvaginor. Men det är verkligen inte det enda som finns för männen att tillgå i världen av sexleksaker, nej verkligen inte. Kika vidare här så ska ni få läsa vad det finns att erbjuda åt männen när det kommer till sexiga leksaker. 

 

Inte bara ett hål

Många tror nog som sagt att det enda som finns är lösvaginor med hål i som mannen ska stoppa in penisen i eller dockor som är försedda med hål. 

Sanningen är den att många män vet inte ens om allt som erbjuds. Det finns penisringar till exempel, de träs över penisen i syfte att fördröja utlösningen och kanske finns det även något på ringen som kan reta och stimulera kvinnans klitoris under samlaget. Vibrerande penisringar är poppis just nu, de stimulerar för både kvinnan och mannen under sexet. 

Hjälpmedel för njutning

Det finns dessa så kallade sleevar som man trär på över penisen, det är som en penishylsa kan man nästan säga, som får penisen att vibrera och den kommer med en dosa som man själv kan styra de olika vibrations nivåerna på. Skönt för både mannen och kvinnan. Men allra mest populärt är nog alla de olika ringarna som finns, med vibration eller utan. Med knottror eller utan, valet är ditt. Dildos i olika material och funktion finns och även sådana dildos som har som syfte att stimulera g-punkten. Männen har sin g-punkt i analen, det kan vara värt att veta. 

Online kan man kika runt vad det finns för olika vuxenleksaker för män.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm