Flyttfirma i Stockholm erbjuder budgetalternativ till den som inte vill lägga massor av pengar på en flytt

10 juni 2022
Cecilia Olsson

editorial

En flytt kan gå till på flera olika sätt och det handlar mycket om vilka behov och förutsättningar som finns hos den eller de som flyttar. Vissa har mycket tid och energi att sköta det mesta själv medans andra knappt har tid att packa en endaste flyttlåda. Det kan också skilja sig mycket mellan hur mycket pengar man kan och vill lägga på en flytt, vilket också avgör hur mycket professionell hjälp man kan anlita.

Flyttfirma i Stockholm erbjuder flytthjälp baserat på budget

Är man en person som har möjlighet att göra mycket själv så kan det vara klokt att endast anlita en flyttfirma som sköter det absolut nödvändigaste såsom lastning, transport och lossning för att hålla utgifterna nere.

Då kan man lägga pengar på annat, som till exempel att inreda det nya hemmet med lite nya saker eller enklare renovering. 

flyttfirma Stockholm

En flyttfirma i Stockholm som erbjuder flytthjälp utifrån budget är Flytt-Experten. Bland annat har de en tjänst som de kallar Lågprisbudget.

Det är en typ av flytthjälp som passar perfekt för den som har ett mindre flyttlass eller för den som vill spara pengar. I lågprisbudget paketet erbjuder Flytt-Experten en chaufför med en flyttbil och man får själv ansvara för packning och uppackning. De hjälper dock till med att transportera bohaget samt att packa in sakerna i flyttbilen, läs mer på https://www.flyttexperten.com/kontakta-oss/stockholm.

Det är viktigt att packa på ett bra sätt

Ska man packa själv så är det viktigt att göra det på bästa sätt för att säkerställa att alla saker kan fraktas tryggt. Därför ska man alltid slå in ömtåliga saker i bubbelplast, skyddande papper eller dylikt.

Det är också klokt att skydda ömtåliga delar på exempelvis möbler. Flyttfirmor vill i regel att allt som kan packas i kartong ska ner i kartonger och för flyttpersonalens skull bör man även se till att inte packa för tunga lådor.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm