Gasolflaskor för sommarens nöjen

14 maj 2020
Cecilia Olsson

Snart är sommaren här med grillkvällar, trädgårdstider och husvagnssemester. Doften av grillad mat sprider sig vart man än går och trädgården bjuder in till både arbete och avslappning i solen eller under ett parasoll. Man ger sig ut på vägarna med boendet fasthakat på dragkroken och känner friheten av alla möjligheter som finns när det kommer till att hitta en vacker plats att spendera nästa natt. Den svenska sommaren är helt enkelt underbar.

Men för att kunna göra alla dessa saker krävs viss utrustning. En grill, en husvagn och en trädgård, samt en oändlig massa andra saker beroende på vad man har för krav, behov och önskemål. En sak som kan komma till nytta för samtliga aktiviteter är gasol. 

Om man har ogräs mellan plattorna i trädgården så är gasol ett miljövänligt alternativ gentemot  kemiska ogräsmedel. Kemiska medel må vara både snabba och effektiva men de är inte bra för miljön. Genom att använda gasol istället så skonar man grundvattnet och undviker att det kommer ut gift i haven.

En gasolgrill är väldigt smidigt att använda sig av och gör att maten blir underbart god. Den mest självklara fördelen med en gasolgrill är att man kan börja grilla snabbare och att man har möjlighet att reglera värmen jämfört med en kolgrill som inte kan styras på det sättet.

Att kunna laga mat i husvagnen spär på frihetskänslan ytterligare och det är en mycket trevlig bekvämlighet att ha. Kom bara ihåg att se till att det finns gasol och att flaskan alltid förvaras stående samt att regulatorn och slangar fungerar som de ska. 

Hos primagaz.se hittar man gasolflaskor för alla tillfällen i olika storlekar och modeller. Primagaz arbetar för att minska CO2-utsläpp och deras energi är renare än andra fossila bränslen. Primagaz mål är att skapa ren luft och dramatiskt minska koldioxidutsläpp.

 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm