Halmstads pumpservice gör rent hus

25 oktober 2021
patrick pettersson

editorial

Tänk att ha något som gör att det bara pumpar in pengar på bankkontot kontinuerligt. Det vore en lycka att ha. Det sägs att man inte blir lycklig för att man har mycket pengar, men det är få som inte skulle chansa. Att veta att man har pengar till mat, bostad och några saker runt omkring räcker för de flesta.

Låt Europa och Tjuren bli en trädgårdsfontän

En egen liten pengafontän som pumpar in pengar varje månad kanske vore något att ha hemma. Givetvis skulle en stilfull fontän som Europa och Tjuren av Carl Milles vara trevlig att ha i trädgården. Likt Joakim von Ankas pengadusch skulle fontänen spruta silverglittrande pengar med hjälp av pumpar. Dock är det kanske lite stöldbegärligt att ha en sådan fontän i trädgården.

För att kunna få fontänen att pumpa ut sina silvermynt behöver man dessutom anlita pumpservice i Halmstad då och då. Detta eftersom mynten kommer att fastna både i rören och pumparna. Det är nog bättre att låta pumpar få pumpa vätskor med olika viskositet i istället för silvermynt.

 

 

Pumpservice fixar service på alla olika pumpar

När man tröttnat på att låta statyn Europa och Tjuren ta plats i trädgården kan man smuggla ner den till Stora Torg igen. Väl på plats igen är det nog bra om det kommer någon som är duktig på att utföra service på vattenpumparna i statyn. Detta för att den ska stå på Stora Torg och sprida sitt porlande ljud. Det porlande välljudet ska låta som musik i öronen på de halmstadbor och andra personer som rör sig i området.

Pumpservice kan hjälpa även andra företag med pumpar i verksamheten som behöver servas eller bytas. Arbetar man med pumpservice har man en bred kunskap och förståelse för olika vätskors behov när det kommer till val av pumpar.  

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm