Hudföryngring med hjälp av PRP-behandling

25 november 2019
jonas olsson
Hudföryngring med hjälp av PRP-behandling

PRP-behandling är en behandlingsform som används för att du ska få en slätare hy och därmed se yngre ut. Det är faktiskt så att med hjälp av dagens modern teknik kan man återanvända plasman och blodplättarna som finns i ditt eget blod till att återuppbygga cellerna i huden. Behandlingen går till så att du lämnar ett blodprov av ditt eget blod där man sedan separerar blodplättarna och plasman från blodet. Sedan injicerar man detta i de områden du önskar behandla. Det kan låta lite obehagligt med det är ett enkelt ingrepp och du kommer snabbt känna dig återställd.

 

 

För dig med åldrad hy

 

Att huden åldras med åren är väl kanske inte något nytt. Men det kan göra att man känner sig obekväm med sitt yttre och inte längre trivs lika bra som man gjort tidigare. Fördelen med att leva i modern tid är att man faktiskt kan göra mycket åt även sådana saker. PRP-behandling passar främst dig som har åldrad hud. Men lämpar sig även för dig som har solskadad hud. Många tänker inte på att huden faktiskt tar skada av att sola intensivt. Det gäller både utomhus och i solarium. Men även då kan man föryngra huden med hjälp av den så kallade PRP-behandlingen.

 

Boka ditt besök redan nu

 

När du genomgår en PRP-behandling är det viktigt att komma ihåg att alla har olika förutsättningar. Det innebär att man kan behöva olika många behandlingar för att uppnå önskat resultat. Normalt sett behöver man 4-6 behandlingar men det kan krävas mer. Om du är osäker på din hudkvalitet kan du rådgöra med den som utför behandlingen. Då lägger ni gemensamt upp en plan för hur många behandlingar du behöver. Du kan dock inte genomföra alla behandlingar på samma gång utan det måste gå 4 veckor mellan besöken så att huden hinner återhämta sig väl.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm