Kaffe är livets bränsle

29 januari 2020
jonas olsson
Kaffe är livets bränsle

Det finns nog ingen arbetsplats som skulle bestå av produktiva, duktiga och kreativa medarbetare om det inte vore för kaffe. Detta magiska livsbränsle som gör oss alerta, sociala och överhuvudtaget funktionella alla timmar under arbetsdagen. Få vill nog ens föreställa sig den våg av kaos som skulle överskölja en arbetsplats som bara för en dag tvingas avstå från kaffe. 

Kaffet är fundamentalt för att vi överhuvudtaget ska fungera. Hur skulle du må utan din morgonkopp, förmidagskopp, lunchkopp eller eftermiddagskopp? En fungerande kaffemaskin är den absolut viktigaste värvningen du som arbetsgivare någonsin kan göra.

 

Ingen maskin håller för alltid

Men så är det ju med maskiner, de klarar sig inte för evigt. En dag är katastrofen där när er kaffemaskin sjungit på sista versen för absolut sista gången. Nu behöver den ersättas snabbt, men vilken maskin är egentligen en värdig ersättare? Goda nyheter! Ni behöver inte köpa en ny kaffemaskin, ni kan hyra en! Då kan ni testa på en ersättare till er trotjänare och se om den klarar av att fylla kaffeskorna den tog över. Om inte, så kan ni hyra en annan och testa tills ni har hittat den kaffemaskin som passar just er.

 

 

Olika smaker och varianter

Alla blir ju gnälligare utan kaffe och det kan i längden skapa ett arbetsmiljöproblem. Bor du dessutom i gnällbältet kan kaffemaskiner, uthyrning i Örebro och Docucraft vara lösningen på era problem. Du kan läsa mer om Docucraft här: https://www.docucraft.se

Kaffe kommer i formidabla former som cappuccino, kaffe latte, espresso eller helt enkelt bara en vanlig svart, slät kopp. Alla dessa varianter och mer kan du få i en kaffemaskin. Du behöver inte våndas över din kollega som alltid kokar för svagt kaffe. Visst är det väl bättre att få det precis som man vill, i synnerhet när flera viljor finns på samma plats?

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm