Komplett med en lyxig doft

06 maj 2020
Lily Hansen
Komplett med en lyxig doft

När man förbereder sig för en dejt, fest eller samkväm är det bäst att använda nästan alla sina sinnen. Med synen sätter man ihop en klädkombination som ser bra ut och passar för tillfället, med känseln ser man till att känna sig bekväm och för att komplettera helhetsintrycket ska man även dofta gott. Några sprutt av parfym lägger till det där extra som gör att folk vänder sig på gatan. Ha två eller tre basdofter för olika tillfällen. För vardagligt bruk passar en fräsch eau de toilette, dessa har mindre koncentrat och känns inte så intensiv. Men blommiga, mörka och mustiga dofter av eu de parfum passar utmärkt för kvällsbruk.

 

En utmärkt gåva till honom

Planerar du köpa en present till din partner? Det kan ibland vara svårt att köpa present till killar, men en parfym går alltid hem. Vem gillar inte en man som luktar gott? På coolpriser.se kan du hitta lyxiga dofter från kända märken som Armani, Paco Rabanne, Marc Jacobs och Hugo Boss, till överkomliga priser. När du hittar billiga parfymer kan du passa på och beställa även hudkräm eller aftershave, så kommer han att komma ihåg dig dagligen.

 

 

Så här applicerar du parfym

Det finns faktiskt ett felaktigt sätt att applicera parfym. Ofta ser man på reklamfilmer att modellen gnuggar parfymen mellan handlederna. Undvik detta! Gnuggar man, förstörs molekylerna och doften förvrängs. Man ska spraya och låta parfymen vara. Vill du överföra lite parfym kan du dutta lite lätt istället för att gnugga. Ett annat tips för att sprida doften är att applicera parfymen på pulspunkter som till exempel bakom öronen. Det ger en intim känsla när man till exempel kramas eller sitter nära varandra. Du kan även sätta en liten sprutt i håret. På det sätter kommer det att dofta underbart om vinden blåser lite. 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm