Lär dig välja rätt ytterdörrar till hemmet

24 november 2020
Cecilia Olsson

Rätt ytterdörr kan verkligen lyfta en bostads utseende och göra att den ser extra välkomnande ut. Förutom att det är trevligt att ha en fin dörr så är det även viktigt att den har de funktioner som önskas. Är det viktigt att den är i ett visst material, att den är utformad på ett visst sätt eller att den isolerar så mycket som möjligt? Innan man beslutar om en ny dörr kan det vara klokt att tänka över vilka behov som finns. 

Se till att dagsljuset kan leta sig in även i hallen

I vissa hem stiger man in i en hall som har vackert naturligt ljus från fönsterpartier eller genom att hallen öppnar upp sig in i ett stort rum. Det är dock inte standard i svenska hem så många har istället en hall utan naturligt dagsljus. Då kan det vara en god idé att sätta in sidoljus i anslutning till dörren eller välja en dörr med glasparti. Det gör att dagsljus kan leta sig in och göra hallen ljusare och mer välkomnande istället för dyster och tråkig som mörka hallar lätt kan bli. 

Ytterdörrar av hög kvalitet 

SparFönster har dörrar som passar alla behov oavsett om det är till bostaden, sommarstugan eller attefallshuset. Samtliga av deras produkter är tillverkade efter goda hantverkstraditioner vilket betyder att man kan vara säker på att de dörrar och fönster som säljs där är av hög kvalitet. De är såklart även producerade med de tuffa nordiska förhållandena i åtanke, så de är hållbara och välisolerade för att kunna stå emot det tidvis hårda klimatet.

SparFönster har dörrar i trä, trä/aluminium eller PVC (plast) i mängder av olika utföranden. De gör allt för att kunderna ska bli nöjda och erbjuder därför service samt hög kvalitet till ett så bra pris som möjligt. Klikka här om du vill titta på SparFönsters sortiment av fina och funktionella ytterdörrar. 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm