Låt däcken vila på ett däckhotell i Tyresö

30 september 2021
patrick pettersson

Varför tar du in på hotell ibland? Är det för att du är på resa och inte har något att välja på? Eller är det ibland för att du vill vila ut, återhämta dig och ladda batterierna? På ett däckhotell i Tyresö, som exempelvis https://www.dackomaskin.se/daeckhotell, tar du knappast in när du känner att hotellsuget slår till. Men däremot kan du låta dina däck checka in för en välbehövlig och trygg vila innan det är dags att ge sig ut på vägarna igen.

Ett hotell för däck är inte riktigt som ett hotell för dig, men dina däck kan ändå räkna med en hel del härliga upplevelser. Som att bli rengjorda, pumpade och lagda på en trygg och vädersäkrad hylla. Vem vet, kanske utbyter de hemligheter och erfarenheter med varandra när personalen gått hem. I sådana fall kanske dina däck får höra hur andra skryter över vilken bil de sitter på eller var de har varit och hur fort de har rullat för att komma dit, på ett säkert sätt.

 

 

Lyx för dig med däckhotell

Men lyxen som dina däck får uppleva brukar inte vara i närheten av den lyx som du upplever om du väljer att låta dina däck checka in på ett däckhotell. Du slipper släpa på tunga och smutsiga däck. Du slipper ha tunga och smutsiga däck i din bil. Och du slipper att ha en lagringsyta för dina däck i hemmet. De argumenten är nog för att många ska välja att ha sina däck på ett däckhotell hela året runt.

På ett däckhotell fungerar det så att du lägger in de däck som du inte använder för säsongen. Det innebär att det kommer ligga sommardäck där halva året och vinterdäck resten av året. Men det är inte enbart förvaring som sker på ett däckhotell, utan även däckens byte.  

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm