Måttanpassade Walk-in Closets kan hjälpa till att uppfylla garderobsdrömmen

05 januari 2022
Cecilia Olsson

editorial

Många drömmer om att ha en walk-in closet i sitt hem där man kan ha god översikt av alla sina kläder, skor och accessoarer. Det känns extra lyxigt att kunna kliva in i sin garderob där allt finns organiserat och lättillgängligt. Men bara för att det känns lyxigt så behöver det inte betyda att man måste ha en herrgård för att kunna ha sin alldeles egna walk-in closet, det handlar bara om hur man prioriterar utrymmena i hemmet.

En måttanpassad walk-in closet kan rymmas i vilket utrymme som helst

Har man till exempel ett rum i hemmet som inte används till något speciellt utan endast fylls på med saker som inte får plats någon annanstans så kan det vara en god idé att istället rensa bland sakerna för att kunna använda rummet till något trevligare, som exempelvis en måttanpassad walk-in closet. Genom att använda sig av måttanpassad inredning så kan man nyttja varenda liten centimeter i utrymmet. Det innebär också att man inte behöver en viss storlek på ytan för att kunna skapa sin drömgarderob.

image

Med bra planering kan man få ut mycket av en liten yta

Har man endast ett litet utrymme att tillgå så kan det krävas en del planering för att en walk-in closet ska bli perfekt. Det kan därför vara bra att gå igenom sina kläder, skor och accessoarer för att se vad man behöver för sorts förvaring och bygga upp inredningen därefter. Har man till exempel många plagg som mår bäst av att hänga på galge så kan det vara klokt att prioritera ytor för det, precis som att skohyllor kan vara bra att prioritera om man vill ha god översikt av sin skosamling. 

Walk-in closets som kan anpassas perfekt efter behov och drömmar

Oavsett vad man har för drömmar om walk-in closets så kan man vända sig till Garderobsform. Där arbetar experter som kan hjälpa till att ta fram den bästa lösningen för varje kund. På https://garderobsform.se/walk-in-closets/ hittar man mer information om deras måttanpassade walk-in closets. 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm