Öppna upp fasaden med en dubbel altandörr

26 oktober 2021
patrick pettersson

Har du ett hus där du inte haft något annat val än att sätta altanen utanför köket, men köket har ingen altandörr? Du har vant dig vid att langa ut maten genom ett fönster och sedan få gå runt hela huset för att komma till matbordet. Bara för att upptäcka att du glömt något och fått gå hela vägen tillbaka igen. Tänk dig då skillnaden ifall du installerar en dubbel altandörr. Plötsligt kan du komma nära uteplatsen.

Men en dubbel altandörr är inte enbart ett sätt att komma närmare din altan utan även ett sätt att öppna upp hemmet mot utomhusmiljön. När du har en dubbel altandörr kan du få en närhet till din trädgård som känns hela vägen in i tv-soffan eller sovrummet. Tänk så härligt att vakna upp en helgmorgon och öppna upp dubbeldörrarna, för att sedan krypa ner i sängen igen och bara njuta av fågelkvitter och alla dofter från blommorna utanför sovrummet.

 

 

Altandörrar som höjer husets värde

Det finns många olika sätt att höja värdet på ett hus och ett av dem är att montera dubbla altandörrar. Om du inte har någon altandörr alls, eller om du har en enkel altandörr, så kommer det göra en mycket stor skillnad när du monterar dubbla altandörrar. Och det är inte bara en skillnad när det gäller utseendet eller funktionen, utan det kommer även bli en stor skillnad när det gäller husets värde.

Dubbla altandörrar gör underverk med ett hus, såväl från insidan som utsidan. Det gör att du enkelt kan få en värdering på ditt hus som vida överskrider kostnaden för dörrarna och deras montering. Beroende på vilka dörrar du väljer att montera och var du väljer att montera dem. Det kan vara från vardagsrummet eller köket. Eller så kan det vara från sovrummet och till och med från badrummet.  

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm