Ordningsvakter säkerställer ordning och service på ditt event

06 april 2020
jonas olsson
Ordningsvakter säkerställer ordning och service på ditt event

Har du för avsikt att arrangera ett event eller en större fest? I planeringsfasen är det lätt hänt att man fokuserar på de roliga bitarna kring innehåll och upplägg, vilket är fullt förståeligt och i grunden också rätt. Men glöm för allt i världen inte heller bort säkerhetsaspekten! Hur spektakulära inslag och roliga upptåg du än har planerat, så blir det allt annat än trevligt om något fallerar på grund av att ordning och trygghet inte kan garanteras. Genom att anlita professionella ordningsvakter är mycket vunnet. Duktiga vakter säkerställer ordningen och bidrar med att tillhandahålla god service åt deltagarna.

 

Många människor i kombination med alkohol skapar behov

Evenemang och tillställningar där det finns en större folkmängd i rörelse samtidigt som alkoholhaltiga drycker serveras blir ofta föremål för incidenter av olika slag. Oavsett vilket sammanhanget är eller vilken kategori deltagarna kan härröras till. Med hjälp av duktiga ordningsvakter kan dagen flyta på så smidigt som möjligt. Det gör att du som arrangör kan lägga din energi på roligare saker än oro för ordning och säkerhet. Se till att välja en firma med gott rykte och goda kontakter, så ökar dina chanser att genomföra ett lyckat arrangemang.

 

 

Skillnad på ordningsvakt och väktare

Många tror att ordningsvakt och väktare är ett och samma jobb, men det stämmer inte. Det finns relativt stora skillnader när det kommer till vilka befogenheter dessa båda yrkeskategorier har. Men också vad syftet med jobbet är och i vilka sammanhang de vistas. Generellt kan sägas att ordningsvakter har betydligt mer långtgående befogenheter. Det är just ordningsvakter som upprätthåller ordning i exempelvis krog- och festmiljöer. Om du vill anlita en Ordningsvakt i Göteborg är det inga som helst bekymmer. Blue Light Security är ett exempel på en pålitlig aktör med bred kompetens och stor erfarenhet. Läs mer här: https://www.blsecurity.se/

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm