Orgasm eller ej

02 januari 2020
Lily Hansen
Orgasm eller ej

Vad kan vara det som kvinnor saknar mest av allt när det kommer till sex med en partner? Någonting som många kvinnor inte får när de har sex med en man? Jo, orgasm så klart. Kvinnor har ofta svårare än män att få orgasm och de ges kanske inte heller samma tid och fokus som mannen ges, när det kommer till orgasm. Sedan finns det självklart de kvinnor som av olika skäl inte kan få eller har svårigheter att få orgasm. Men det finns olika saker, eller hjälpmedel som kan hjälpa till på traven lite grann. Vad är då det? Jo, sexleksaker förstås. 

 

Lek med leksaker

Det finns en hel uppsjö med sexleksaker idag, både för henne och för honom. Men om vi nu ska fokusera på henne, kvinnan och kolla vad det finns att välja på. För det första så finns det en massa olika sidor på nätet som säljer just sexleksaker för kvinnor. Vad är det då som kvinnor är mest intresserade av när det gäller köp av olika leksaker att använda som stimulans? De flesta skulle nog hålla med om att det handlar om klitorisstimulatorer. 

Det finns både enkla klitorisstimulatorer som bara är till enbart för klitoris, men sedan finns det dildos som har små vibratorer på, som är till för att just stimulera klittan. 

 

 

Njutning i fokus

Det som ska vara i fokus när det kommer till sex, eller det borde vara det i alla fall, det är ju njutningen eller hur? Båda parter, eller alla sådana om det är fler än två inblandade, ska ju njuta fullt ut. När det kommer till kvinnor sexleksaker så är de gjorda i fokus på att kvinnan ska kunna få en orgasm, eller varför inte fler. De olika vibratorer som finns på marknaden är tillverkade i just det syftet, för kvinnors orgasmer.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm