Perfekt tillfälle att skicka blombud i Stockholm

08 juni 2022
Lily Hansen

editorial

Det finns tillfällen och det finns tillfällen. När du har träffat någon som du verkligen bryr dig om kan det vara fint att visa det genom att skicka blombud. Att själv hugga ett gäng tulpaner ur någon bostadsrättsförenings rabatt kommer inte att göra susen. Om du däremot bemödar dig med att skicka blombud i Stockholm, kan det mycket väl vara så att den du ämnar öppna hjärtat på släpper in dig

Hjärtat är någonting heligt och vackert. Det finns få saker som kan öppna ett hjärta som blommor kan. Det skulle väl vara mat isåfall. En god ide kan vara att skriva en förfrågan om middagsdejt på kortet som du också skickar med blombudet.

 

skicka blombud

Att uppföra sig på dejt

Margareta Ribbing visste allt om vett och etikett. Då är det lätt att både bli bjuden på dejt och att själv bjuda in till dejt. Att föregå en middagsinbjudan med blommor kan aldrig slå fel, och vill du, kan du med fördel skicka ett blombud i Stockholm. Kom ihåg att blommorna, hur vackra de än är, inte kan ta dig hela vägen i land. Du behöver förstås tänka på hur du uppför dig under själva dejten också. 

Tre tips för ett gott dejtande

Ställ frågor och lyssna intresserat! Om du märker att du inte är intresserad av att lyssna på din dejt, kan det vara så att ni inte är kompatibla, eller att du inte har övat tillräckligt på konsten att lyssna. Ett andra tips är att verbalisera vad du känner för din dejt. Om hen ser snygg ut, säg det. Om hen rör sig gracilt, berätta det. Alla mår gott av att få komplimanger och det är väl värt att överkomma din egen blyghet. Slutligen, att skicka blombud i Stockholm är trevligt att göra, även som tack för den underbara dejten!

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm