Rent i munnen med en tandhygienist på Odenplan

25 januari 2022
william eriksson

editorial

Det har varit en händelserik tid nu ett tag. Hur lång tid har det varit det här höga tempot egentligen? Du fick det nya jobbet eller ja… det är ju inte så nytt längre, va? Det känns dock som om det var igår men när du tänker tillbaka så har du haft det här nya jobbet i snart 2 år.

Du har gått in för att vara en duktig soldat och komma tidigt och jobba sent för att du snabbt vill komma upp dig i karriären och tjäna de stora pengarna. Efter arbetet så har det varit lite afterwork för att skapa starka band med chefen också. På den lilla lediga tid du har haft över så har du tagit dig till gymmet för att hålla dig i form både för det estetiska och din hälsa.

Det är en sak som du har glömt bort för det är ganska lätt att ta det för givet. Och det är din munhälsa. Visst, alla lär sig att man ska borsta tänderna morgon och kväll och gärna efter måltider också. Vill du vara riktigt duktig så ska du skölja med fluor också. Men mycket mer sysslar gemene man inte med när det rör sig om att vårda tänderna.

 

Tandhygienist 

En förebyggande rensning

En tandhygienist gör en förebyggande rensning så att du slipper lägga en förmögenhet på lagningar i framtiden. Plack och tandsten sätter sig på och mellan tänderna så du behöver få bort det med ett proffs som kan det här med munhälsa.

Tandhygienistens jobb är att se till att du inte behöver besöka tandläkaren i framtiden. All vård är preventiv och du kommer att komma därifrån med många råd och tips för att hålla det rent i munnen så att du får behålla dina friska tänder och ditt friska tandkött. Ta en titt här: tandlakare-adenjangenstal.se/behandlingarProduct.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm