Säkerheten knackar på med Iloq i Kumla

30 januari 2021
patrick pettersson

Säkerheten och trygghet är A och O. Framförallt i våra hem vill vi känna oss trygga. Ingen annan ska kunna ta sig in dit. Bor man i lägenhet kan man känna sig extra utsatt då det är många som har nyckel till de allmänna utrymmena som trapphuset eller  kanske tvättstugan.

Skulle någon tappa en nyckel innebär det att upphittaren har tillgång att komma in i huset. Visst, det behöver inte bli så då man ska veta vilket hus det tillhör. Men det finns en risk. En risk inte många vill ta och därav byter man istället ut låset. 

Att byta ut låset är ett större projekt. Det gamla låset ska ut och ett nytt ska in. Till på köpet behöver man nya nycklar till alla boende. Genom att installera Iloq i Kumla slipper ni tänka på allt detta. Tappas en bricka avregistrerar man den bara från systemet. Det innebär att den tappade brickan blir oanvändbar. 

 

 

Mer än till bara lägenheter

Iloq blir bara mer och mer populärt. Detta då det inger en sådan trygghet. Inte bara av att nyckeln är en bricka som går att avregistrerar. Men också eftersom det medföljer ett komplett säkerhetssystem. Detta säkerhetssystem larmar till ägaren av systemet om någon försöker bryta sig in.

Iloq används mer än bara i lägenheter. Många företag har det då det är en trygghet för personalen och de som äger företaget. Inbrottsrisken minskar och personalen har inte ett lika stort ansvar om de skulle tappa en nyckel. 

Bli en av alla de lyckliga ägarna till ett Iloqsystem och se till att få det installerat idag. Det finns inget att ångra med det. Det enda man kan undra är varför man inte gjort det tidigare. Iloq gör det tryggare för både dig, boende och personal. Installera Iloq redan idag. Innan det är för sent.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm