Säkerhetsdörrar som skyddar och samtidigt ser bra ut

16 februari 2021
Cecilia Olsson

När det är dags att byta dörr på en lägenhet eller en villa så kan det vara riktigt klokt att investera i en säkerhetsdörr. En bra säkerhetsdörr kan nämligen skydda mot allt från inbrottstjuvar till brand och ljud. En inbrottstjuv som ser en säkerhetsdörr gör klokast i att gå vidare eftersom de tar lång tid att bryta upp och kräver avancerade verktyg. Säkerhetsdörrar kan också stå emot brand och brandgas betydligt bättre än ”vanliga” dörrar och de stänger ute oönskat ljud från trapphus eller utomhusmiljön. 

Skräddarsydda lösningar vid behov

När man investerar i en ny dörr så kan det såklart också vara trevligt att hitta en som passar stilen i trapphuset eller på huset. Säker Bostad AB är ett företag som erbjuder ett bra sortiment av säkerhetsdörrar i olika stilar. Oavsett om man söker efter en säkerhetsdörr till lägenhet, hus, företag, tvättstuga eller förvaringsrum så kan de hjälpa till genom skräddarsydda lösningar för att möta de behov som finns. 

Dörrar i olika stilar med samma skyddande egenskaper

I Säker Bostads sortiment hittar man allt från enkla dörrar till detaljrika dörrar och vackra pardörrar, som samtliga möter de högt uppsatta säkerhetskraven gällande både inbrottsskydd, brandskydd och ljudisolering inom Sverige och EU. Till tvättstugor, förråd och gemensamma lokaler kan ofta stål- och branddörrar vara bra alternativ, något som Säker Bostad såklart också har i sitt sortiment.

För dörrar som inte ska sitta i trapphus så har Säker Bostad även säkerhetsdörrar för utomhusbruk. De har utmärkt isolering, pålitlig säkerhetsutrustning och kommer i flera olika utföranden. Med dessa dörrar skyddas huset också mot kyla, regn och vind.

Trygga bostäder för alla

Oavsett om man äger en villa eller ett helt hyreshus så gör man klokast i att investera i säkerhetsdörrar som skyddar bostaden mot allt man inte vill ha in. På https://www.sakerbostad.se/s%C3%A4kerhetsd%C3%B6rrar hittar man hela Säker Bostads sortiment av säkerhetsdörrar och kan läsa mer om deras tjänster som kan hjälpa till med just det.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm