Sirona tandimplantat: Framtiden för tandvården

08 augusti 2022
Helen Johansson

Marknadens tandimplantat

Om du letar efter ett tandimplantat som är pålitligt, håller länge och ser bra ut kan Sirona vara det perfekta alternativet för dig. Sirona har varit verksamt inom tandimplantatbranschen i över 25 år, och de fortsätter att leda branschen med sina innovativa produkter. I den här artikeln kommer vi att diskutera Sirona tandimplantats historia, samt några av deras mest populära produkter. Vi kommer också att ta en titt på några av fördelarna med att välja Sirona-implantat framför andra märken.

Sirona grundades 1984 av två ingenjörer, Johann F. Salzmann och Walter Hämmerle. Företaget började som tillverkare av tandröntgenapparater, men expanderade snabbt till andra områden inom tandvården. I dag är Sirona en global ledare inom tandteknik, med produkter som används av tandläkare över hela världen.

 

sirona

Skräddarsytt för dig

En av Sironas mest populära produkter är CEREC-systemet. Detta system gör det möjligt för tandläkare att skapa skräddarsydda tandkronor, inlays och onlays i ett enda besök. CEREC-systemet använder sig av datorstödd design och tillverkning (CAD/CAM) teknik för att skapa vackra, naturliga restaureringar.

En annan populär Sirona-produkt är Invisalign-systemet. Detta system använder tydliga plastskenor för att gradvis räta ut tänderna. Invisalign är ett utmärkt alternativ till traditionella metallspännen, och det är nästan osynligt när det bärs.

Det finns många skäl att välja Sironett tandimplantat jämfört med andra märken. Sirona-implantat är tillverkade av högkvalitativa material och har en 25-årig garanti. Sirona erbjuder också ett brett utbud av implantatstorlekar och stilar för att möta varje patients behov. Om du letar efter bästa möjliga tandimplantat bör Sirona vara ditt förstahandsval.

 

Sammanfattningsvis, några av fördelarna med att välja Sirona tandimplantat är följande

– Sirona-implantat är tillverkade av högkvalitativa material.

– Sirona erbjuder ett brett utbud av implantatstorlekar och implantatstilar för att möta varje patients behov.

– Sirona tandimplantat har en 25 års garanti.

– Företaget har varit verksamt i över 25 år och är en global ledare inom tandvård teknik.

– Sironas produkter används av tandläkare över hela världen.

– CEREC-systemet använder CAD/CAM-teknik (datorstödd konstruktion och tillverkning) för att skapa vackra, naturliga restaureringar.

– Invisalign är ett utmärkt alternativ till traditionella metallspännen, och det är nästan osynligt när slitna.

– Sirona erbjuder också ett brett utbud av olika implantatstorlekar och stilar för att tillgodose varje patients behov.

Tack för att du läste!

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm