Uppseendeväckande fasadskyltar i Göteborg

31 juli 2021
william eriksson

Behöver ditt företag eller verksamhet något som lyser upp i vardagen? Kanske vill du täcka en hel fasad eller ett hörn med en fräck ljusskylt, en LED-skylt, en i plåt eller varför inte en maffig neonskylt som väcker uppmärksamhet. Du kan designa en skylt efter din verksamhets logga, både i form och färg. För att kunder och besökare lätt ska hitta det som de letar efter så gäller det att vara väl synlig och gärna sticka ut i mängden. 

Det kan handla om en liten skylt eller en jättestor, storleken spelar ingen roll så länge den fyller sin funktion och syns bra för alla som behöver se den. Fasadskyltar i Göteborg är viktiga, och i  alla andra städer med, det finns många olika varianter att välja på så det finns något som passar alla. Med lite fantasi går det att skapa något unikt som fångar allas intresse, att skapa en egen skylt är roligt.

 

Ljuslådor

En ljuslåda lämpar sig bra när fasaden bakom skylten är rörig eller skadad, skylten anpassas efter fasaden, er logotyp och de standardmått som är fördelaktiga prismässigt. En fördel med ljuslådor är att de går att beställa i nästan vilken form du vill, en rund, fyrkantig, oval eller avlång. Det finns många olika färger att välja på så variationerna är många.

Ljuslådor har tidigare upplevts som tråkiga och lite platta, men med ett nytt kreativt tänk kring ljuslådan kan du få lådan så den matchar er profil och känns modern och uppseendeväckande.

Plåtskyltar

Om det är en stor yta som ska skyltas så är en plåtskylt ett bra alternativ, den kan vara obelyst eller påbelyst med en extern armatur som sitter på en arm eller pollare i mark. Skylten kan du få lackad i den kulör du önskar, och vanligt är att dekorera den med text och logotyp i utskuren vinylfolie. 

 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm