Väldoftande och billiga parfymer att fylla hyllorna med

17 maj 2020
Cecilia Olsson

Det finns flera fördelar med att hitta en väldoftande parfym som man trivs i. Om någon luktar gott så blir det extra mysigt att få vara nära honom eller henne, därför kan det vara en god idé att skaffa en härlig parfym om man bjuda in till närhet. Det viktiga är att man hittar en parfym som man känner passar på en själv, bara för att en parfym luktar jättegott på en kompis så betyder inte det att den kommer att lukta likadant på ens egna hud.

När det kommer till val av parfym så kan mycket handla om hur man upplever och vill framställa sig själv. En tung parfym ger ofta en effekt av pondus och kan kännas sexig, är man inte en person som tycker om att ta mycket plats så kanske en sådan parfym inte är det rätta. Är man mjukare och gillar att vara lite bakgrunden kan en lättare doft vara mer passande, den ger en subtil och behaglig närvaro. I slutändan är det dock vad man själv känner som betyder mest, man kan såklart vara en person med pondus och fortfarande använda sig av en lätt och fruktig parfym eller tvärtom. 

Förutom att parfymer kan få en att lukta gott och förstärka ens personlighet så är dessutom flaskorna ofta väldigt vackert utformade. En badrumshylla fylld med vackra parfymflaskor som man kan välja och vraka mellan är både trevligt och snyggt. Har man ett urval av parfymer så kan man även blanda två eller flera för att skapa sin alldeles egna doft, något som blivit väldigt populärt senaste tiden.

Hos Coolpriser hittar man härliga parfymer till så pass bra priser att man kan fylla sin parfymhylla med flera underbara dofter utan att bli ruinerad på kuppen. Köp dina billiga parfymer hos Coolpriser och lukta gott varje dag.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm