Wallstickers till barn ger en god natts sömn

19 augusti 2021
Lily Hansen

Vad är det sista man vill se som barn innan man går och lägger sig? Det är antagligen inte monster under sängen. Förmodligen är det inte heller vad du som vuxen skulle hänga på väggarna. Som abstrakta målningar av Picasso eller Mona Lisa av Leonardo da Vinci. En Mona Lisa som blänger över spjälsängen skulle antagligen barnet tycka vara fruktansvärt läskigt. Det hade gett barnet mardrömmar, och dig som förälder en än mer störd nattsömn. 

Pynta istället väggarna med sådant som faktiskt är för barn. Som wallstickers för barn. Det är som stora klistermärken, fast mer likt tapeter, som man sätter upp väggarna. När motiven är för barn är det vanligt att de består av djur med fina ögon och glada leenden, teddybjörnar eller solar och sådant där. Sådant som gör barnen glada och som inte ger dem mardrömmar så fort de får besök av John Blund. 

 

Wallstickers med tecknade motiv

Ha i åtanke att de här väggdekorerna faktiskt är för dina barns skull. Du hade antagligen valt andra motiv om de var till ditt rum, men nu är det inte det. Ingen annan än dina barn ska uppskatta dem. 

Det gör därför ingenting om de ser lite löjliga ut. Att det är tecknade figurer. Det är meningen. De är ju för barnens skull. Ja, förr eller senare kommer barnen antagligen att växa från de barnsliga motiven. Men den dagen den sorgen. Då kan du byta ut dem mot någonting annat. 

Just nu, när barnen är små, handlar det mycket om att låta dem sova så mycket det bara går. Inte minst för er skull som föräldrar. Då spelar det egentligen ingen roll vad som finns på väggarna, så länge det får barnen att sova. Men här kommer i alla fall tips på wallstickers till barn: https://sohu-shop.se/shop/affischer-med-barnmotiv-10s1.html 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm