Inredningsdetalj med fönster med spröjs

19 november 2021
patrick pettersson

Man inreder insidan av sitt hem för att få det exakt som man vill ha det. Man gör detsamma med trädgården, men varför inte göra det utanpå huset med? Vackra fönster som drar blickarna till sig. Spröjsade sidohängda fönster såg man främst på bondgårdar tidigare, det är även ofta där man ser dem än. Men de blir allt mer populära och fler och fler vill använda dem. Inte så konstigt med tanke på hur fantastiskt vackert det är. Med flera delningar i fönstret skapas en vacker konst. 

Spröjsade sidohängda fönster passar dig som vill ha ett elegant hem som lockar ögonen till sig. Ett hem som får en att stanna upp för att ta en extra titt. Om du ska ha fönster med spröjs väljer du såklart själv hur många spröjs det ska vara i dem. Ska det vara sex delningar, eller åtta? Valet är ditt. Du kan även välja bland cirklar och andra konster i fönstret.

 

image

 

Vackra fönster till ett bra pris

Allting behöver inte kosta skjortan. Fast du vill ha något fint som matchar ditt hem och din smak så behöver du inte bli ruinerad. Det finns fönster med spröjs till väldigt bra priser. Allt du behöver göra är att söka på nätet så får du upp olika förslag. Att investera i fönster är en kostnad. Men däremot är det något man kan tjäna igen om det är så att de andra fönsterna är gamla och inte håller isoleringen. 

Ska du sätta in fler fönster än vad som redan finns? Eller passar fönsterna inte in i de gamla hålen? Då är det värt att ta kontakt med en hantverkare som kan göra jobbet. Att installera nya fönster är inte helt enkelt. Har man däremot någon i sin närhet som kan det, så är det ett bra sätt att spara in på pengarna med. 

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm