Nytt år och nya färger

08 januari 2020
Mikael Barani
Nytt år och nya färger

Känns livet lite grått såhär i början på det nya året? Då är det nog dags att hitta lite inspiration för att börja jobba på nya mål och visioner inför det kommande decenniet. 
För hur tråkigt det än må låta så betyder faktiskt god planering att man har en riktning i livet. Och är det något som vi människor behöver så är det just riktning och mål. 

Det är lätt att komma ifrån i dessa tider då mycket serveras oss och livet är så bekvämt. Vi är gjorda för kamp och utforskande. Dessvärre passar inte ”att sträcka sig efter datorn för att kolla på nästa streamingserie” in i definitionen av att anstränga sig och lite för något.

Nej det gäller att sikta högre än påför att livet ska få den där spänsten som gör att man känner sig motiverad under dagarna. Vad kan du hitta som får dig att känna lite schwung i livet och känna energin strömma genom kroppen på morgonen?
Ta hjälp av vänner som du finner inspirerande i din omgivning för att få lite tips. Folk som känner dig väl och som du vet är ärliga med att kunna peka ut dina styrkor och de sidor av dig som du behöver jobba mer på.

Se också till att rensa bort energidränerande saker ur ditt liv. Må det vara föremål, rutiner eller till och med vänner.

Omge dig i samma anda med saker som ger dig energi.
Börjar ditt hem se trist ut så kan du alltid kontakta FB’s Måleri & Reparationer i Sundbyberg genom sajten http://fbmaleri.se/. Här får du kompetent hjälp med hur just ditt hem kan optimeras genom att ge dina väggar och golv lite kärlek.

Det gäller helt enkelt att maximera potentialen till att bli inspirerad i din vardag. Allt som funkar, ja det funkar ju helt enkelt.

Fler nyheter

17. april 2024

Tattoo i Stockholm